Optikko Kuoppamäki

Kehysvalikoima

miesten-lasejaKehysmallistomme on kattava ja koko ajan uudistuva. Ostamme kehyksiä jatkuvasti usealta eri toimittajalta ja vaihtoehtoja on siten paljon. Kelpuutamme valikoimaamme vain kiinnostavimmat ja parhaiten asiakaskuntamme tarpeita vastaavat yksilölliset kehykset.

Asiantuntemus ja ammattimaisuus rakentuu kokemuksesta ja tiedosta sekä asiakkaasta välittämisestä. Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa kehysvaihtoehtoja, niiden mitoituksia, linssien asennuksia ja käyttötilanteita sekä ulkonäköä. Kun kehyksistä ja mitoituksista on saatu varmuus tilataan linssit.

Linssien asennus ja lasien valmistus tapahtuu optikon toimesta. Kun lasit ovat valmiit, ne sovitetaan asiakkaalle. Lasien on oltava varmasti suorassa ja oikeassa ylös/alaskulmassa ajateltuihin käyttötilanteisiin suhteutettuna. Jos kaikkea ei tehdä täydellisyyttä tavoitellen, niin pienetkin puutteet kertautuvat ja lopputuloksena voi olla lasit, joita ei ole mukava käyttää. Toimittamillamme laseilla on tyytyväisyystakuu ja asiakas voi koska tahansa tuoda ne uudelleen sovitettavaksi.

erikoisaurinkolasejaSilmälasien hinta- ja laatuluokkia on paljon. Moniteholaseja myydään eniten koska uusimmissa moniteholaseissa näkökentän laajuus ja käyttömukavuus on erittäin hyvä. Perinteisissä sankalaseissa edullisimmat ovat yksiteholaseja.

Yksiteholaseja voi henkilöllä olla käytössä useita esimerkiksi luku-, näyttöpääte-, autoilu- tai urheilukäyttöön. Kaksiteholasien käyttö on vähentynyt moniteholasien yleistyttyä, mutta niillä on oma käyttäjäkuntansa ja ne voivat olla erittäin hyvä vaihtoehto erikoisiin käyttötilanteisiin. Käyttötilanteiden mukaan yleisiä lasityyppejä ovat mm. toimistomoniteho-, auton ajo-, golfin peluu-, luku- , urheilulaji- ja ampujanlasit. Olemme tehneet myös erikoislaseja esimerkiksi sirkkelisahurille, jolloin alas ja ylös tehtiin eri lukuosat työpisteen vaatimusten mukaisesti.