Optikko Kuoppamäki

Palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia näönhuoltopalveluja lapsille, nuorille, työikäisille ja vanhuksille. Asiakkaamme saavat kaikki optikko-, silmälääkäri-, silmälasi- ja erityispalvelut kaikista toimipisteistämme.

Optikon palvelujen avulla saat varmuuden siitä, että silmäsi pysyvät kunnossa ja silmälasisi ovat parhaat mahdolliset. Varaa aika optikolle. Soita, tule käymään tai lähetä meille sähköpostia.

asiakaspalvelu-1Optikko kartoittaa juuri sinulle sopivat näönkorjaustarpeet ja ohjaa sinut tarvittaessa silmälääkärille. Optikko on ammattilainen, joka osaa tunnistaa ja ratkaista suurimman osan näönhuoltoon liittyvistä asioista itse. Hän osaa kysyä oikeat kysymykset ja tehdä arvion siitä, riittääkö uudet lasit vai onko aiheellista käydä silmälääkärin vastaanotolla.

Jos silmissä on ainoastaan normaaleja linsseillä korjattavia puutteita Optikko tekee näön tarkastuksen ja kirjoittaa linssireseptin. Silmälääkäriä tarvitaan jos aikaisemmin on havaittu seurantaa vaativia silmäsairauksia tai sairauksista on viitteitä ja niitä on siten syytä epäillä.

Linssit

Näön korjaustarpeet ovat yksilöllisiä ja muuttuvat jatkuvasti. Käymällä optikolla säännöllisesti saat pidettyä näkemisesi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Näkemisen ongelmista aiheutuu usein väsymystä, ärtyneisyyttä, päänsärkyä ja muuta pahaa oloa. Yleisimmät näön korjaamiseen käytetyt apuvälineet ovat silmälasit, piilolinssit, aurinkolasit ja suojalasit. Optikko osaa ehdottaa näihin sopivia yksiteho-, kaksiteho-, moniteho-, näyttöpääte-, ajo-, urheilu- ym. linssejä.

Kun näön tarkastuksessa on todettu korjaustarpeet sekä muut henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet, valitaan linssit. Linssit, joilla näkö korjataan, kehittyvät koko ajan ja niiden ominaisuuksien ymmärtäminen vaatii optikoilta jatkuvaa kouluttautumista. Myös asiakkailta saatu palaute on optikoille arvokasta ja auttaa heitä ehdottamaan juuri oikeita linssejä kunkin henkilön tarpeisiin. Linssien valinnassa on tärkeää tunnistaa käyttötilanteet, joissa linssejä käytetään.

Vuosien kokemuksen myötä optikoille tulee tuntuma siihen, miten asiakas liikkuu, käyttäytyy, mille etäisyyksille katsoo ja mitä tekee. Asiakkaalle löydetään näin parhaat mahdolliset linssit. Linssien hinta vaihtelee ominaisuuksien mukaan.

naisten-lasejaOlemme erikoistuneet japanilaisen Hoyan valmistamiin laadukkaiksi tunnustettuihin linsseihin; pitkän kokemuksemme kautta olemme oppineet tuntemaan Hoyan laajan valikoiman ja valitsemaan siitä kullekin asiakkaalle sopivia linssejä. Vuosien yhteistyön ja koeteltujen toimintatapojen ansiosta linssien toimitusajat ovat lyhyet ja hinnat edulliset. Hoyalla on euroopassa useita tehtaita; kun tilaamme linssit, ne valmistetaan kyseiseen linssiin erikoistuneessa eurooppalaisessa tehtaassa. Keuruun liikkeemme toimii Instrumentarium -brändin mukaisesti ja sen tarjontaan kuuluu ajoittain myös Rodenstock -linssejä. Piilolinssiemme valmistajia on useita, mm. iWear.